In deze gratis masterclass op woensdag 31 januari 10.00u vertel ik jou hoe ik als ondernemer met een druk gezin my life & business in balans heb gebracht. Ik leer je welke mogelijkheden er zijn om met plezier je bed uit te komen en je fluitend je dag door kunt brengen. Kiezen en schrappen, hulp durven vragen, financiën en geldzaken, tijdsinvestering, gezondheid. Het komt allemaal voorbij tijdens de masterclass. Hier wil je echt bij zijn.

De combinatie van het ondernemerschap en het vader of moeder zijn, levert regelmatig veel stress, onzekerheid, tijdsgebrek, onbegrip en vooral ook gebrek aan energie op. Er wordt tenslotte van je verwacht dat je een goede ouder bent, aardig en leuk voor je kind. Maar ook dat je je bedrijf naar behoren runt. Verantwoording draagt. De balans tussen beide kan op den duur verstoord worden. Zeker wanneer er binnen het gezin op een bepaald moment veel van je verwacht wordt door je kind. Of wanneer het juist super druk is in je bedrijf kun je heel weinig tijd over hebben voor je kind. Maar ook voor je partner. Het is in principe een wisselwerking waar constant een balans moet zijn.

De masterclass kun je volgen thuis vanachter je laptop of via je mobiel. Lekker makkelijk. Aanmelden doe je via onderstaande link:

nu aanmelden voor de gratis masterclass

Je ontvangt dan een mail met de link naar de masterclass. Deze open je vlak voor aanvang zodat je kunt kijken en luisteren. Je wordt er door mij ook nog een dag van tevoren aan herinnerd. Deze masterclass wil jij echt niet missen. Het is handig om pen en papier bij de hand te hebben. Tot woensdag!