Donderdag 8 februari 12.00u en vrijdag 9 februari 14.00u. De K.U.N.S.T.4- methode is makkelijk en eenvoudig dagelijks te gebruiken voor jou als ondernemer. Het levert je rust, focus en heel veel energie op. De K.U.N.S.T.4- methode is een uitstekend middel voor tijdbesparend en kosten verminderend werken.

In dit gratis webinar vertel ik jou: Wat de K.U.N.S.T.4- methode is. Hoe deze is ontstaan. Waar je het voor kunt gebruiken. Welke voordelen het gebruik hiervan heeft voor jou, zowel in je bedrijf als binnen je gezin. Hoe jij de K.U.N.S.T.4- methode zelf kunt leren toepassen. Wil jij meer tijd, minder stress en een betere relatie met je partner en je kind? Meer rust in je bedrijf en je gezin? Dan zou ik zeker kijken. Aanmelden doe je door op deze link te klikken:  aanmelden gratis webinar

Je ontvangt dan een mail met de link naar het webinar. Deze open je vlak voor aanvang zodat je kunt kijken en luisteren naar mij.

Belangrijk: Je komt zelf niet in beeld. Je bent ook niet te horen. Jij ziet en hoort mij wel. Vragen die jij hebt, kun je aan mij stellen. Ik zie deze alleen. De overige deelnemers kunnen deze niet zien. Het webinar kun je volgen thuis vanachter je laptop of via je mobiel. Lekker makkelijk. Aanmelden doe je via onderstaande link:

Je ontvangt dan een mail met de link naar het webinar. Deze open je vlak voor aanvang zodat je kunt kijken en luisteren. Je wordt er door mij ook nog een dag van tevoren aan herinnerd. Deze masterclass wil jij echt niet missen. Het is handig om pen en papier bij de hand te hebben.