Donderdag 21 februari 13.00u en vrijdag 23 februari 09.30u geef ik een gratis masterclass over hoe je in 6 stappen bedrijf en gezin weer in balans kunt krijgen. Het zijn 6 simpele en eenvoudige stappen die jij dagelijks kunt gebruiken als ondernemer met een gezin.

Ik leer je hoe je tijdsbesparend en kosten verminderend kunt werken. Waardoor jij met meer plezier de dingen doet die jij zo graag wilt doen. Je maakt tevens kennis met de door mijn ontwikkelde K.U.N.S.T.4- methode.

Wil jij meer tijd, minder stress en een betere relatie met je partner en je kind? Meer rust in je bedrijf en je gezin?
Dan zou ik zeker kijken. Aanmelden doe je hier: ja, ik neem deel aan de gratis masterclass Je ontvangt dan een mail met de link naar de masterclass. Deze open je vlak voor aanvang zodat je kunt kijken en luisteren naar mij.

Belangrijk: Je komt zelf niet in beeld. Je bent ook niet te horen. Jij ziet en hoort mij wel. Vragen die jij hebt, kun je aan mij stellen. Ik zie deze alleen. De overige deelnemers kunnen deze niet zien. Het webinar kun je volgen thuis vanachter je laptop of via je mobiel. Lekker makkelijk.