Gedurende een halfjaar werk jij tijdens zes live trainingsdagen samen met een kleine groep van maximaal vijf gelijksgestemde vrouwen. Op een creatieve ontspannen manier leer jij jezelf accepteren. Ga jij met liefde naar jezelf kijken. Groei jij naar een gevoel van meer zelfvertrouwen. Open jij de deur naar meer zelfliefde. Tijdens dit traject heb jij acht uur aan individuele coaching van mij.

Gedurende een Life & Strategie Business VIP dag krijg jij antwoord op de vraag: Hoe krijg ik overzicht en rust in mijn dagelijks leven zonder dat ik mezelf voorbij loop? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje.

Tijdens de Life & Strategie Business VIP dag ga je aan de slag met de HOW methode.

Je krijgt antwoord op de vraag hoe dan? De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde.

De Life & Strategie Business VIP dag duurt van 10.00u-16.00u en is inclusief koffie, thee, water en lunch. Ook op zaterdag mogelijk.

De VIP dagen kunnen aan zee op het strand, in het bos of andere prachtige bijzondere locatie plaatsvinden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om er een overheerlijke ontspannende holistische massage bij te boeken. Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

Krijg in 4 uur antwoord op de vraag Hoe dan? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje. Tijdens de Life & Strategie Business coachsessie ga je 4 uur aan de slag met de HOW methode. De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde. Helpt je om alle negatieve lading uit je systeem te halen, die jij afgelopen jaren in je lichaam al dan niet bewust hebt opgeslagen.
Deze sessies kunnen plaatsvinden aan zee op het strand, in het bos of op een andere prachtige bijzondere locatie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een overheerlijke ontspannende massage erbij te boeken. Neem contact op via het contact formulier voor de mogelijkheden.

Regelmatig geef ik workshops bij bedrijven ter bevordering van de teamspirit. Tijdens een creatieve ontspannende workshop is er aandacht voor de onderlinge samenwerking en interactie van de teamleden. In veel teams zijn er zaken die “onzichtbaar” zijn en veelal “onder de oppervlakte” bevinden die een grote invloed hebben op het functioneren van het team. Binnen een team is het erg belangrijk dat ieder teamlid een eigen plek heeft waarbinnen hij of zij zich veilig voelt.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf voor een workshop of training? Neem dan gerust contact met mij op.