Gedurende een halfjaar werk jij tijdens zes live trainingsdagen samen met een kleine groep van maximaal vijf gelijksgestemde vrouwen. Op een creatieve ontspannen manier leer jij jezelf accepteren. Ga jij met liefde naar jezelf kijken. Groei jij naar een gevoel van meer zelfvertrouwen. Open jij de deur naar meer zelfliefde. Tijdens dit traject heb jij acht uur aan individuele coaching van mij.

Gedurende een Life & Strategie Business VIP dag krijg jij antwoord op de vraag: Hoe krijg ik overzicht en rust in mijn dagelijks leven zonder dat ik mezelf voorbij loop? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje.

Tijdens de Life & Strategie Business VIP dag ga je aan de slag met de HOW methode.

Je krijgt antwoord op de vraag hoe dan? De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde.

De Life & Strategie Business VIP dag duurt van 10.00u-16.00u en is inclusief koffie, thee, water en lunch. Ook op zaterdag mogelijk.

De VIP dagen kunnen aan zee op het strand, in het bos of andere prachtige bijzondere locatie plaatsvinden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om er een overheerlijke ontspannende holistische massage bij te boeken. Neem contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

Krijg in 4 uur antwoord op de vraag Hoe dan? Na afloop heb je eindelijk antwoord op deze vraag en vier jij zelf een feestje. Tijdens de Life & Strategie Business coachsessie ga je 4 uur aan de slag met de HOW methode. De HOW methode geeft inzicht in het echte verhaal achter het probleem. Vertelt d.m.v. onderzoek wat er nodig is om het verhaal tot een goed einde te brengen. En leert via welke weg het verhaal zich wil laten vertellen. De HOW methode helpt het zelfvertrouwen te vergroten en zorgt daardoor voor (meer) zelfliefde. Helpt je om alle negatieve lading uit je systeem te halen, die jij afgelopen jaren in je lichaam al dan niet bewust hebt opgeslagen.
Deze sessies kunnen plaatsvinden aan zee op het strand, in het bos of op een andere prachtige bijzondere locatie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een overheerlijke ontspannende massage erbij te boeken. Neem contact op via het contact formulier voor de mogelijkheden.

Regelmatig geef ik workshops bij bedrijven ter bevordering van de teamspirit. Tijdens een creatieve ontspannende workshop is er aandacht voor de onderlinge samenwerking en interactie van de teamleden. In veel teams zijn er zaken die “onzichtbaar” zijn en veelal “onder de oppervlakte” bevinden die een grote invloed hebben op het functioneren van het team. Binnen een team is het erg belangrijk dat ieder teamlid een eigen plek heeft waarbinnen hij of zij zich veilig voelt.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf voor een workshop of training? Neem dan gerust contact met mij op.

Al een tijdje loop ik vast in het schrijven van een stukje over mij Sonja en andere stukjes van teksten voor mijn nieuwe website. Zowel het schrijven van over mezelf als de juiste zinsopbouw en volgorde/indeling van het maken van de website liep ik vast.

Toen kwam ik Ursula tegen en tijdens ons eerste gesprek heeft Ursula me zo fijn geholpen en de tijd genomen door in gesprek te gaan. Ze heeft me vragen gesteld  waardoor voor mij steeds meer duidelijkheid kwam en ik verder kon met de teksten. Bij de  indeling van de website liep ik ook vast en samen met Ursula kwamen we tot mooie ideeën. 

Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu stappen verder kan gaan ondernemen en de website verder af kan maken met mooie teksten.

Sonja Fremouw

Als je echt een heerlijke ontspanningsmassage wilt krijgen, moet je echt contact opnemen met Ursula van Leest. Ze kwam hoe geweldig is dat, gewoon bij mij thuis en omdat het lekker weer was, hebben we de massage buiten kunnen doen. Ze neemt echt de tijd en het was ook een lekkere stevige massage, geen aaien.
Alles was weer goed losgemaakt en zeker voor herhaling vatbaar, Ursula bedankt.

Astrid Vos

Een planning, een doel, een strategie…. allemaal bekende termen maar Ursula weet ze te combineren tot een rustgevend geheel. Met doortastende vragen en doorvragen op een onderwerp weet ze de angel te vinden. Maar de rust en liefdevolle benadering maken dat je ook die stap wilt en kan zetten. Ze heeft bij mij de trigger kunnen vinden dat ik start met het vergroten van mijn bewustzijn op waar ik vastloop. Na bewustzijn volgt de actiestap en die doe je niet alleen…. ze is liefdevol aanwezig om je commitment te blijven voeden en voelen. Ik ben er nog niet… maar anders dan voorheen ben ik wel onderweg.

 

Annemarie Derickx- Lodder

De strategie sessie die ik heb gedaan bij Ursula hebben me enthousiast gemaakt om mijn plannen uit te rollen. We hebben gelijk een tijdspad uitgestippeld en Ursula heeft me bewust gemaakt van het feit dat ik ook dingen kan uitbesteden.

Ada Kaspersma